En samling af smukke badekar med løvefødder design

En samling af smukke badekar med løvefødder design

Løvefødder badekar er en type badekar, der har eksisteret i lang tid. De ses typisk i hjem i victoriansk stil. Tidligere blev de brugt af kongelige, og kun de velhavende havde råd til dem. I dag er de tilgængelige for alle, der leder efter et elegant og luksuriøst badekar.

Et badekar med løvefødder er typisk lavet af marmor eller sten med kløede fødder for enden af det. De kløede fødder giver stabilitet og kan bruges som fodstøtte, når du tager et afslappende bad i karret. De kløede fødder tjener også som en måde at holde vægten af baljen op og forhindre den i at glide rundt på glatte overflader som marmor eller flisegulve.

Hvad er et badekar på løvens fødder?

Badekarret på Løvens Fødder er en skulptur af kunstneren Pablo Picasso. Skulpturen blev lavet i 1937, og den er lavet af gips, marmor og cement.

Denne skulptur omtales ofte som en "Badende" eller "Kvinde i et badekar." Det er også klassificeret som et kubistisk værk på grund af kunstnerens brug af geometriske former til at repræsentere menneskelige figurer.

Det blev oprindeligt vist på en udstilling i Paris, som var vært for Salon des Surindépendants (en gruppe kunstnere, der ikke var en del af nogen bestemt bevægelse).

Udstillingen fandt sted fra den 25. oktober til den 15. november 1937.

Picasso deltog i denne begivenhed, og han vandt førstepræmien for sit arbejde.

5 solide grunde til, at du vil elske at tage et bad i et badekar på løvefødder

At tage et bad i et kløefodsbalje er en forkælelse, som du ikke har råd til at lade være. Her er fem solide grunde til, at du vil elske at tage et bad i et kløefodsbalje.

Få mere info om fritstående badekar på løvefødder her.

1) Vandet forbliver varmere i længere tid – Traditionelle bade har en tendens til at køle hurtigere ned, fordi vandet er mere udsat for luft. Clawfoot baljer har mindre overflade, og vandet forbliver varmere i længere tid.

2) De er nemmere på din ryg – Et clawfoot badekar er specielt designet til at være behageligt og skånsomt mod din ryg, hvilket gør dem ideelle til folk med rygproblemer eller dem, der har problemer med at bøje sig.

3) De er bedre for din hud – Et traditionelt bad kan udtørre din hud og efterlade den irriteret, mens clawfoot bade holder huden hydreret ved hjælp af deres massagestråler.

4) Du får flere bobler – Med mindre overflade er der mere plads til bobler! Og hvem elsker ikke bobler?

5)

De bedste fodbadekar til dit hjem

Karrene er lavet af støbejern og fås i en række forskellige finish.

Konklusion:

De bedste clawfoot baljer til dit hjem kommer i en række forskellige finish, inklusive støbejern.